Anne et Valentin

Voor de slimmerik, voor de ernstige denker, maar ook voor de vrije en ongecompliceerde geest: Anne et Valentin werkt verder aan de creatie van fraaie, opvallende prêt-a-porter brillen, voor wie het genoegen wil hebben helemaal zichzelf te zijn!

Liefde voor authentiek design verbond een uniek echtpaar in de liefde, en passie voor persoonlijk ontwerp. Samen verkenden zij nieuwe wegen, tegen de gevestigde orde in, naar perfecte monturen.

Anne & Valentin

In plaats van jou aan te laten passen aan het montuur, vindt Anne et Valentin voor iedereen het perfecte ontwerp, ingegeven door de unieke persoonlijkheid en kenmerken van de persoon.

Ontdek de collectie

Maak kennis met de enorme variatie aan brillen en monturen die onze ontwerpers in Toulouse hebben gecreëerd. Van de herkenbare Alpha serie tot ons nieuwe concept De Elegantes. Laat je inspireren door deze concepten!

Artemis

Een strakke, vrolijke, originele zachte ruit, perfect als eerste bril voor hele jonge meisjes maar ook niet verkeerd voor hun oudere zusje. Van dit vrouwelijke pretmontuur krijgt de draagster een aanstekelijk goed humeur.

Beauvoir

Dit regelmatige achthoekige geometrische uniseks-model is net een futuristische cirkel, met een design dat enigszins wordt getemperd door zachtheid. Natuurlijk is de Beauvoir thuis bij letterkundigen, maar eigenlijk ook bij progressieve rock of vooruitstrevende jazz liefhebbers. De bril schenkt het gezicht een zeker eigentijds raffinement.

Camera

Een ruim, vrouwelijk model, zo aanwezig dat er met materiaalcontrasten gespeeld kan worden. De bril slaat soepel zijn vleugels uit en maakt van een ‘working girl’ een vakantievierende filmster. Met dank aan de verfijnde, Courrèges-achtige uitstraling.

Charles

De elementaire, onmisbare mannenbril, met na het polijsten aangebrachte gelaagde insnijdingen voor een spel van spiegeling en matheid op de snede. Deze sterke, ruime bril, deze CHARLES, kent geen twijfel. Vooral liefhebbers van wiskunde en free jazz staat hij heel goed, maar ook een Clark Kent, die weet wanneer hij discreet moet zijn en wanneer hij zijn superkrachten moet inzetten, staat hij mooi.

Clarck

Alweer een vlinder, en alweer voor het kleine gezicht, met dominante zijvlakken en vloeiende welvingen. De CLARCK past perfect bij de ambitieuze studente met passie, en biedt een wat serieuzere look zonder zichzelf serieus te nemen.

Floyd

Deze modebestendige pantos bril is een must voor elke gelegenheid. Dit montuur met een klassieke uitstraling van Britse klasse is perfect voor de scholier met Oxford stijl, maar ook voor elke andere leeftijd.

Helium

Intellectueel maar cool en vooral goed in zijn vel: de HELIUM drager hoeft zichzelf met dit retromoderne, sympathieke montuur van metaal niet meer te bewijzen. De liefhebber van design- en architectuur is zeer tevreden over de ronde aanhechtpunten en zijn vloeiende rechthoekige vorm. Pablo en Paloma zijn niet ver weg…

Klee

Een grote opengevouwen vlinder vol levenslust. De klassieke, ruimvallende KLEE is een en al vrouwelijkheid, lichte luchtigheid voor de voluptueuze vrouw. Met het iets optrekken van de ogen worden amandelvormige kattenogen verkregen.

Milo

Een klein beetje retro voor kids grote kids die graag vintage vinylplaten kopen, en liever skaten met hun vrienden dan uitgebreid eten met het hele gezin, en zich beter voelen met een coole rugzak dan een brave schooltas.

Mingus

De MINGUS is allesbehalve minus, hij is kogelrond en geknipt voor toekomstige tovenaars en goede heksen. Laat maar komen, die toverdranken en toverspreuken, die formules en rituelen. Maar ook de boekenwurm en de stripboekverslinder staat deze bril heel leuk.

On The Roof

Half pilotenbril met zijn hoge, haast zwevende neus- brug, en half pantos; bovenal is ON THE ROOF een atypisch, retro-montuur, bestemd voor het grotere gezicht. Zo’n object waar je graag liefde in steekt, een zelfverzekerd, stevig, doortastend model voor een gelaatsuitdrukking met moderne allure.

She Loves

Een glamour montuur met onloochenbare rondingen en pure lijnen. Retro, hip en hypnotiserend met super vrouwelijke bovenranden, een eigenlijk wel helemaal te gek vlinderding.

Shift

Het echte mannen model, type hedendaagse Steve McQueen. Rechtlijnig maar toch soepel, relaxed en praktisch, kleedt zijn mannelijke drager mooi subtiel af.

Solana

Net twee modellen in één, zo spectaculair en zo kolos saal is de SOLANA, met dat tikje jaren zeventig. Beetje Iris Apfelachtig, kan niet filmischer, geknipt voor de fashionista.

Streep

Helemaal jaren tachtig, terug naar de moderne toekomst, sprankelend van intelligentie à la Daft Punk. Met deze bril krijgt het gezicht structuur en pit, dankzij de grafische lijnen en de afgepaste diktes. Een bril voor de excentrieke persoonlijkheid die niet bang is voor de frontale aanval en geen concessies doet.

Swinton

Een energieke ronde bril onder zijn achthoekige allure, speciaal voor het kleine gezicht. Een levendig, guitig model met die typerende snit voor versterking van de geometrie. De stadse, trefzekere Swinton past bij elke situatie, en blijft toch verrassen.

Tandem

Is dit een rond model vervat in een zeshoek, of een spel van contrapunten in de vorm? Hoe geometrisch ook, de TANDEM is vooral hip en ludiek. In dit model zit een kapitaal aan genegenheid, Voor het kunstzinnig en pittig afkleden van het kleine gezicht op zoek naar wat structuur.

U Note

Deze grote, ronde, oversized bril met zijn verfijnde lijnen en zijn energieke vorm schenkt mooie grote ogen met een sprankelende blik, en de ‘wie-doet-me-wat’ uitstraling voor de Anna Karina’s onder ons!

Winona

Het genoegen van sierlijke eyewear! De stapeling van oppervlakken en de interactie van de lijnen resulteren in een prikkelend complex model met ranke welvingen waarmee een schalkse gelaatsuitdrukking wordt verkregen. WINONA is ontzettend leuk om te zien, ultra vrouwelijk met dansende lijnen: een onweerstaanbare bril.